maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Reumaattinen Icarus

Puolentoista kuukauden työ on valmis. Ja kaiken kukkuraksi vielä etuajassa, sillä joulupukin apulaisena tässä nyt tuli ahkeroitua. Äiti käyttää kolmiohuivia takin kanssa kaulan ympärille kiedottuna ja siihen tarkoitukseen tämä on juuri sopiva. Tein alun toistoja vain pari-kolme ettei lopputulos olisi liian suuri. Pingotuksen jälkeen mitat ovat 60 x 120 cm. Lankana Schoeller & Stahl Wollfrauen (reumalanka) 100 % merinovilla, minkä menekki oli 80 g 
eli n. 450 m. Neuloin 3,5 mm puikoilla ja päättelin 4,5 mm. Huivi on kevyt, pehmeä ja varmasti myös lämmin. Väri nyt on aika hiiri, mutta äiti tykkää neutraaleista väreistä niin eiköhän tämä pidettyä tule.

Työn etenemisestä ja mielekkyydestä en sano mitään. Voi tulla liikaa tuhmia sanoja.

Icarus shawl
Interweave Knits
Summer 2006





Mikä himputin irtolanka tossa alakuvassa on keikkumassa mun hienon luomuksen reunalla?!

Jos muuten jollakulla on nurkissa pyörimässä kerän loppu Marks & Kattens BomUll -lankaa värikoodilla 1473 varustettuna (semmoi valkoharmaa), niin voin ostaa sen postikuluilla ihtelleni, jotta saan suvituuli-myssyn naapurin tulevalle vauvalle valmiiksi. Vai löytyisköhän Annankadulta sellasta?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten on hieno!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana. Pitäisköhän minunkin hankkia ohje ja alkaa neulomaan tuota. Tuli kyllä tosi kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että muillakin on samanlaisia fiiliksiä Icaruksesta.... omat kommenttini keskeneräisestä Icasta joudun sensuroimaan ;)

Mutta lopputulos on HIENO!!!

valipala kirjoitti...

Kaunis on! Taisinpa kuulla niitä puolivälinmatkan kommentteja... Lopputulos on kyllä ehdottomasti vaivan väärti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä oli vaivan väärti tuo reumahuivi! Annankatu lupaa tarkistaa Bom Ull tilanteen. Muistini mukaan hyllyssä on tyhjä kolo mut joku vajaa vois löytyä iskän seitkytvuotislahjasta jäänyttä... Kohta on tämä ankea kuukausi ohi:-)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on kaunis Icarus,, ehdottomasti vaivan arvoinen!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Icarus ! Kyllä aina lopputulso on kaunis vaik välillä tuntuu miltä. Hih. Kiitos kiitos tsemppauksesta, torstaina on tuliset paikat, mut kaipa se siittä. Nyt on kova pänttäys päällä vaik välil pitää tulla höyryäviä aivoja (????) lepuuttamaan koneen ääreen. =)

Anonyymi kirjoitti...

Annankadulta löytyy! Tyhjä kolo oli hyllyssä mut jostain uumenista löytyi kokonaista 7 kerää. Mahaakohan ompelemiseen hurahtnut boginpitäjä haluta että niistä jokunen varataan kunnes ihana marraskuu koittaa???