torstaina, lokakuuta 19, 2006

Äitiii, tuu auttamaan!



 Äiti autto ihan vapaaehtosesti. Oon tehny vuos tolkulla jo tätä nirinä-narina-7V paitaa. Nyt se sit on valmis ja aika törppöä taattua Novita mallistoa. Ei ole oikeen edukseen mun ylläni, kun B+maitovarakuppi näyttää DD:ltä! Pidän tätä sit takin alla katseilta piilossa. Eihän sitä muuten voi pitääkään. Kiva muuten, ku luulee pääsevänsä langoista eroon, ni eikö mitä. Tästäkin paidasta jäi kolme lähes täyttä kerää. Voi itku.



Alkaa Icaruskin tulla pikkuhiljaa tiensä päähän. Mähän oon aikataulusta edellä, ku jouluun on vielä kaks'kuukautta aikaa. Reumalankahuivista tulee kyl ihana, vaiks väri onkin aika hiiri. Sitten kun tää on valmis, ni Addi turbot kutasee Enen mustasta Lanetista ihan tosta noin vain. Kyllä kyllä.

Sanoin kyl bloggerille, et pistäis noi kuvat keskelle, mut ei hän sit tykänny. Multa ei taitu hötömölö, ni en voi sitäkään kautta kurittaa. Antaa olla. Oli muuten aika tuskaa tehdä tätä postausta, ku pariin päivään en ole saanu ladattua kuvia ja sit tulikettu pisti mut ihan uutispimentoon. IT-spetsiaale mieheni tuli hätiin ja nyt oon oopperan kanta-asiakkaana. No, kun sain ekan version postauksesta valmiiks, ni rivit jatkui tonne jonnekin sivupalkkiin asti ja sivupalkki roikkui nilkoissa kaiken muun löpinän alapuolella. Kukaan ei taas tajunnu yhtään mitä mä täs koitin selittää, mut se nyt on ihan normijuttu.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyydätkö äitiä myös jeesaamaan verokortin kanssa :)

Anna kirjoitti...

Pitiks sun, my husband, sit tulla tänne paljastaa, et en ymmärrä verokorttiasioista yhtään mitään :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti nauruista, tuo viimeinen kappale oli jotenkin yliveto, osui nauruhermoon tänään;-)))

Anna kirjoitti...

Villapallo

Kiva, et oli kivaa :)

Puputsi kirjoitti...

Niistä jämäkeristä voi tehdä vaikka Vaakalle tilkkuja tai lahjottaa ne jollekin, joka niitä tilkkuja tekee. :)