keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006

Tajunnan virtaa

Ei kuvia, ei linkityksiä, ei jaksa.

Aloittelin Fifiä lilasta Woolista 5 mm puikoilla. Se on vielä sitä ihanan pehmeetä merino-Woolia. Tulos ei miellyttänyt, kun tuli liian löröä jälkeä. No, opinpa ainakin mallikerran ulkoa ja sen jälkeen olikin hyvä purkaa illan saalis. Seuraava aloitus oli Clapotis Loftista 7 mm puikoilla. Pinta oli ihan jees, mut jotenkin tuli jo alkumetreillä sellanen fiilis, että tästä tulee ufo. Purin siis senkin. Ideoita 150 g:n Loftin selättämiseen?

Kahden punaisen Alfan ahdistus jatkuu ja tänään aloitin niistä Hellepipoa. Suomennettakoon tuota ite keksimääni termiä, että pipon alkuun tulee muutama sentti Helleborusta ja loppupipo ois sitte ihan vaan sileetä. Kattellaan miten se pelittää. Silmukat on luotuna tässä mun sylissä. Kahden sinisen samoksen kuluttamiseksi olen koittanut haeskella pikku-ukkelille mallaavaa pipo ohjetta. Jotain oon jo löytänytkin.

Illalla meen lataamaan akkujani vanhojen työkavereitten seuraan. Ihanaa päästä välillä kotoa pois. Mut sitä ennen on tehtävä ruoka, ruokittava + k*s*etettava koira, vien sen meikäläisille ja otan vaihtariksi auton. Aika hyvä diili, kun voi vaihtaa koiran autoon!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ajankohtaista...Mitäs jos hukkaisit 150 g Loftia huopatossuihin? Tein kokeen eilen. Kahdesta kerästä syntyi kivat huopatossut suunnilleen kokoa 39. Aika hurjasti kutistui! Vinkkisi mukaisesti neuloin ne kutosen nelkytsenttisellä pyöröpuikolla. Alkaa pyöröpuikkoahdistus hellittää. t. paikallinen lankakauppias