sunnuntaina, heinäkuuta 16, 2006

Muhku ja Muhkun kaveri

Helteet loppui, niin ei Hellepipokaan syntynyt. Ponnistutti kyllä jo kovasti, mutta supistukset loppuivat, päädyttiin hätäsektioon ja valitettavasti pipo menetettiin. Typy tuli apuun ja sain uuden pipon syntymään. Hätäkasteessa hänet nimettiin Muhkuksi. Muhku saa pitää ensi talvena seuraa kaulassa roikkuvalle Muhkulle.

Tulevaisuudessa tulen tekemään Muhku-pipolle useita jälkeläisiä sirommista aineksista. Malli on nätti kuin sika pienenä!

Isäntä kipasi saunaan ja jäin sillä aikaa salamavalojen räiskeeseen.

Alfa on kyllä mukavaa neulottavaa. Onneksi tuli samaista lankaa hamstrattua lankaliikkeen alesta beessin värisenä aika monta kerää. Pitää tarkoin pohtia mitä niistä sitten tekisi. Nyt olen päässyt punaisen Alfan ahdistuksesta, koska ko. lankaa jäi vain hippasen verran Muhkuista jäljelle.

Muhku - pipo

Lanka SandnesGarn Alfa
Koostumus 85 % villa, 15 % mohair
Menekki 89 g
Koko väljä
Puikot 7 mm
Malli Käsillätekemisen terapiaa - Typy

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienohan tuo on paksummastakin langasta. Ja ilmeisesti ohjekin oli kyllin selkeä, kun näin pikavauhtia sait sen valmiiksi. Tietysi mieltä lämmittää, että seuraaviakin sukupolvia on tulossa.

Anna kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! Pipo on ihana muhku ja todellakin teen näitä vielä monen monta lisää, itselle, miehelle ja pikku-ukolle.