perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Vastaus

Lähetin taannoin sähköpostia Novitalle Bambu-langan laadusta ja tänäaamuna sain vastauksen. Itse en taida huiviani heille lähettää, mutta josko joku muu haluaa ottaa Novitan laadunvalvontaan yhteyttä, niin yhteystiedot löytyvät ohesta.



Kiitämme Sinua yhteydenotostasi. Otamme mielihyvin vastaan negatiivistakin palautetta langoistamme voidaksemme vastaisuudessa välttää langoissamme mahdollisesti olevat virheet ja puutteellisuudet. Novita Bambu -langan pitäisi kestää 60 asteen hienopesu aivan vahingoittumatta. Joten jos ja kun huivi on mennyt pilalle pesussa, toimita tuote laadunvalvontaamme tutkittavaksi. Jos Sinulla on vielä jäljellä lankaa ja vyöte langasta liitä ne mukaan. Osoite mihin neuloksen voit toimittaa löytyy alta. Halutessasi palautamme huivisi.

Kaikesta huolimatta toivomme luottamuksesi lankoihimme säilyvän

Neulonta terveisin
Ritva Alastalo, laadunvalvonta
Novita Oy
Leipurimestarintie 5, 45610 KORIA

2 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Lähetä ihmeessä huivisi ja pyydä, että palauttavat! Saat varmasti jotain korvaukseksi pettymyksestä ja toisaalta he _ehkä_ ottavat opikseen.

Karoliina kirjoitti...

Idenan bambulangassa (70% bambu, 30% puuvilla) on pesuohjeena 40 astetta hienopesu.

Harmi, että neuleesi meni piloille valmistajan väärän pesuohjeen vuoksi. Vaadi vaan rohkeasti korvausta. Uudet langat ainakin.