maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Huivi arkikäyttöön


Minttumaari
Novita - Bambu
68 % bambu, 32 % puuvilla
130 g
5,5 mm
70 x 130 cm


Kommenttini langasta

to info@novita.fi
Bambu-langan laatu

Neuloin ison kolmio huivin vaaleanpunaisesta Bambu-langasta. Pesin ohjeen mukaan 60 asteisessa hienopesussa pesupussiin laitettuna ja pesun, pingotuksen ja kuivumisen jälkeen lanka näyttää turvonneelta ja hiukan huopuneelta. Muistuttaa näppituntumaltaan lähinnä Samosta. Olen todella pettynyt. Kestääkö lanka oikeasti noin korkean lämpötilan?


Harmittaa. Miksi en ostanut kaunista vaaleanpunaista Kamena-vyyhtiä ja neulonut siitä itselleni Minttumaaria? Miksi vastasin Prisman alekopan Bambu-seireeniin huutoon? Miksi?



4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Juu. Novitan Bambu on ensimmäiseen pesuun saakka ihana, pehmeä ja suloinen lanka, mutta ohjeen mukaisen pesun jälkeen kuvailemasi kaltaista. Samoja kokemuksia siis :(

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tietää, pitää itse kokeilla hellempää pesua. Sääli, että heti ensimmäinen pesu pilaa suurella vaivalla tehdyn työn.

Tuazophia kirjoitti...

Voi harmi, jos Bambu on tuollaista. Ostin sitä lapsen neuleliiviä varten ja ei kyllä kiva, jos ei tottele. Tosin itsellä menee varmaan neljänkympin pesuun, kun en koskaan muista mitään pesulämpötiloja ja puuvillaneuleet tulee pestyä neljässäkympissä. Ehkä se auttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, mä oon pessy omat bambujuttuni 40 asteessa jo useaan kertaan ja ne on kuivuttuaan ihan entisiä. Märkänä tosin säikähdin, kun vaikutelma oli juuri samosmainen. Pitäshän ne kestää kyllä ohjeessa olevat pesulämpötilat, pistähän palautetta Novitalle menemään...