tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Kanto ja sen nokka

Puut kaatui ja jäljelle jäi rivi kantoja. Lankaa kului, kun tupakkaakaan en polta, naapurin puunkaatoa katsellessa.



Lapaset
Gjestal - Janne
85% villa, 15% polyamidi
4 mm
44 s
70 g

Tuli turhan väljät naisen käteen, harmittaa. Mutta mahtuupa toiset lapaset alle, jos tulee kipakka pakkanen. Janne on ihanan pehmoista verrattuna suomalaiset sukujuuret omaavaan serkkuunsa Veikka Seiskaan. Idean i-cord reunaan pöllin törkeästi Tikrulta.


Kolmioribbisukat
Novita- 7 Veljestä
75 % villa, 15 % polyamidi
4 mm
koko 38/39
107 g

Liikaa silmukoita, liian isot puikot. Harmittaa. Tässä on nyt käynyt niin, että tuli väljä lapanen ja pyörivä sukka. Virheistä oppii.

Nomuthei! Siksipä tuo Janne on Veikkaa pehmompaa, ku villaa näyttää olevan enempi. Selkis sekin mysteeri, kun ottaa silmän käteen ja lukee vyötettä.


Saapassukka
Novita - Nalle
75 % villa, 25 % polyamidi
44 s
3,25 mm
koko 24/25
50 g

Näistä tuli hyvät ja poikakin sanoi "hienot"! Eikö totuuden kuulekin aina lapsen suusta. Marinoituneet Nallet tuntuvat kovinkin pehmeiltä.


Pullo- eiku siis pallopussi,
käytetään myös nimitystä Elisa Nest Tote
Novita - Tennessee
100 % merseroitu puuvilla
5,5 mm
70 g

Silmukkamäärät ja kerrosmitat tein ohjeen mukaan, mutta kasauksen tein ominpäin. Olis muuten tullu leviä ja matala, kun nyt tuli korkia ja kaponen. Lanka- tai puikkovalinta siis meni ketuiksi. Nyt pussin suusta ei mahdu kuin perjantaipullo tai lapsen pienet pallot. Meillä siis toimii pallopussina. Kuvausrekvisiittana vaahteran lehdet.

1 kommentti:

Kate kirjoitti...

Oi, tykkään noista kaikista, erityisesti tuo kassi on u p e a!