torstaina, marraskuuta 23, 2006

Karkkilapaset


 
Eiks ookin aika karamellit? Just passelit nimpparilahjukset kummitytölle. Kutasin ne merino-Woolista 3 mm puikoilla, menekki n. 35 g. Vahingossa tuli kämmen- ja varsiosuudet saman mittaisiksi. Runkoon otin ohjetta kälyltä ja kärkikavennuksiin Ullasta. Toivottavasti mahtuvat kolmivuotiaalle.

Mul on muutama kerä vielä tota samaa karkkilankaa ja aattelin niistä ja joistain muista hassuvärilangoista tehdä jotakin ja nakata ruskeen Nitorin kanssa pyykkikoneeseen. Mut sitä ennen tarttis vissiin tehdä joululahjojen eteen jotakin.

Mites muuten onko muilla tapana käydä koko koti läpi ennen joulua? Mulla on jo keittiön- ja vessan kaapit siivottu ja pesty ja puol kirjahyllyä käyty läpi. Joululahjat on suunniteltuna paperilla. Toteutus/hankinta vaatiikin sitten enemmän aikaa ja hermoja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on lapsuudesta kammo ennen joulua tehdyistä siivouksista. Täksi jouluksi yritän saada ikkunat pestyä jos pari päivää tää keli jatkuu lämpimänä. Muutaman kaapin yritän siivota ja muuten sellainen pikkuisen perusteellisempi viikkosiivous.
Vanha marttojen viisaus on "Jos aiot viettää joulusi kaapiisa, niin siivoa ne.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mun kaapit saavat odotella ensi kevättä, eikä muutenkaan niin hirveää siivousintoa ole.