torstaina, marraskuuta 16, 2006

Jumbobloggaus

Tein nyt tämmöi jumbobloggauksen, ku en yhen sukkaparin tähen jaksa alkaa tappeleen tän bloggerin kanssa. Saas kattoo nyt, että putooko sivupalkki nilkkoihin. Isäntä tietty tykkäis että täällä putois nilkkoihin ihan jotain muuta. Aiheeseen.



Salo KIP -organisointikiitokseksi sain kerän bambusukkalankaa. Aikani nukuttuani kerä poskella raaskin neuloa sen sukiksi. Silmukoita tälläsin 60, mikä oli kyl liikaa. Vartta yhteensä 19 kerrosta sisältäen kaksinkertaisen sukansuun. Tuli väljät, vilpoiset mut lämpimät. Hiukan löysä lanka, mikä toisaalta on hyvä vaan tälläselle peltineulojalle. Puikkoina 2,5 mm Addin 30 cm pyörö.



Ostin yhden kerän Marks&Kattens BomUll-lankaa (fifty-fifty puuvillaa ja villaa) kaveriksi yhelle toiselle langalle huiviksi. Mutku ne ei natsannu yhtään yhteen, ni tuli tuska päästä kerästä eroon. Tein sit pipon. Silmukat ja kavennukset otin Magknitsin yhestä piposta. Tuli kyl mulle nysä langan vähyyden vuoksi, mut jääköön oottamaan pikku-ukkelia. 4 mm puikot.


Sain aikaa sitte jo valmiiksi Sandnesin Kitten mohairista Misty Gardenin, mut on jääny bloggaamatta.  En oikeen tykkää mohairista, enkä kyl tost mallistakaan. Siis menee kokinpunttiin. Malli Scarf Stylesta, 4 mm puikot ja menekki puoltoista kerää. Mitä mä teen siitä puolikkaasta jämäkerästä?



Täsä viel sit lopuksi parempi kuva niistä konehuovutetuista tossukoista. Tykkään näist, mut en raaski pitää. Voi vaiks kuluu puhki. Tässä on nyt värikin oikee, kun nostin tollukkaat pöydälle kunnon valoon. Pirtin kehräämön hahtuva x2 seiskan puikoilla.

Kiva muuten nyt se uus meemi, misä nähkee ihmisten nurkkia. Niinku Suskilla ja Tuulialla. Mä en suostu kyl sellasta järkkäämään vaiks maksettais, kun ei ole kämppä oikeen esittelykunnossa. Taino ehkä sitte, jos palkaksi sais lankaa!

Nii sori siitä parin päivän takaisesta haamupäivityksestä. Tälläsin beta-version bloggeriin ja kyl nyt toimis niinku ikäästen paremmin mitä ennen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ny on sellaisia nahkapohjia, jotka voi ommella tossunpohjaan kii. Niis on neulanreijätkin valmiina... Vilpertin ja Vedon kartat tulon päällä... Ai niin - puolikkaasta Kittenistä ei tuu oikeen mitään. Siitä pääsee eroon vaan ostamalla lisää kisulankaa:-)