keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Messuamassa

Viikonloppuna oli Turussa Kädentaito messut. Messuanti 12€:n sisäänpääsymaksuun nähden oli minusta heikko. Pidin enemmän viimesyksyisistä Helsingin vastaavista messuista. No, kun matkaan kerran oli lähdetty, niin tyhjin taskuin ei kotiin tohtinut tulla.



Ostoslistalla oli hahtuvaa pipoa varten. Kotoa löytyvät musta, valkoinen ja aniliinikiekko eivät tietystikään sopineet visiooni, vaan piti saada jotain aivan muuta. 7 mm puikoilla on 100 silmää ja kohta 40 krs on neulottu.



Raijan Aitan villa-pellavan pehmeys kiehtoi. Ei tietoakaan mitä tästä tulisi. Ehdotuksia? Joku söi kuvasta värit. Laita kanervanpunakat lasit silmille, niin näyttää oikeammalta.



Äiti ahkerasti koittaa myös kaventaa lankavarojani. Teki ukkelille OnLinen Tessasta 90 cm takin. Koko on kyllä niin reilu, että taitaa poika mennä kouluunkin tuo takki niskassaan. Menekki n. 325 g. Vasemman käden hihanloppu on jouduttu tekemään eri värjäyserästä.


Tammikuun yövuoroissa vielä neulonta luisti vanhaan malliin. Todisteena 2-3 vuotiaan lapaset veikanjämistä.

Kiitos onnitteluista!

perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Olen ja elän!

Hiljaisuus näillä foorumeilla taisi tulla jäädäkseen. Elämä joskus heittelee ja vie voimat harrastustoiminnalta. Tai olenhan minä harrastanut; pääsiäisaskartelua, ompelua ja kotitaloustöitä! Mutta neulepuikkoihin en ole koskenut kuukauteen.  Wetteroffin koe-erästä muotounut vauvan kypärämyssy pääsi puoliväliin ja sitten tuli uuvahdus. No, onneksi myssyä tarvitaan vasta 30 viikon kuluttua.

Aurinkoista kevättä!